Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Értékesítési felületek az általad szerkesztett tlap.hu oldalon
részletek »
Szerkessz Te is egy tlap.hu oldalt!
Legyél szerkesztő a tlap.hu linkgyűjteményében

Értékesítési felületek

értékesítési felületek

Használd ki vagy add el reklámfelületedet

Az oldalaidon elhelyezhetsz hirdetéseket, amelyeket teljesen szabadon értékesíthetsz és az ebből befolyt anyagiakkal magad rendelkezel - azonban a számláról neked kell gondoskodni az ide vonatkozó törvényeknek megfelelően. A tutilapok.hu ezen bevételeidre semmilyen arányban és formában nem tart igényt. Reklámozhatod akár saját tevékenységed, vállalkozásodat is. Nyilván a hirdetés jellege akkor jó, ha igazodik a szerkesztett oldalad jellegéhez (erotikus tartalmú hirdetés kizárólag az erotikus tartalommal rendelkező lapokon szerepelhet). Ha éppen nincs hirdetési lehetőséged, pénzkereseti célból "google" és "e-target" hasábot is beilleszthetsz az admin felületeden keresztül. Lehetőségeid száma szinte végtelen, és cserébe csupán egy igényesen megszerkesztett, rendszeresen felügyelt, frissített, igazán tuti linkgyűjteményt kérünk tőled, amire a tutilapok.hu csapat tagjaként mindannyian büszkék lehetünk.

Hol helyezhetsz ki bannereket és mennyit (reklámfelületeid)

A szerkesztett tlap.hu oldalad elején két nagyméretű 236 x 200 pixeles reklámhasábot helyezhetsz el, továbbá a linkek képes megjelenítésénél egy 330 x 80 pixeles bannert. Lehetőséged van továbbá az egyedülálló, hamarosan nyíló, az általad szerkesztett tlap.hu oldalhoz interaktívan kapcsolódó lapokon további felületeket igénybe venni. A modulokat magad válogathatod össze, hogy mi mindent tudsz felügyelni a reklámfelületekért cserébe. Amennyiben nem tudod vállalni, úgy a SimultanOnline (tutilapok.hu) fogja azt működtetni, de akkor lecsúszol a sok plusz hirdetési felületről, amit azok lehetőségként nyújtanának. Az interaktív aloldalakban szereplő, látogatók által feltöltött anyagoknak természetesen igazodniuk kell a szerkesztett tlap.hu oldalhoz.

Reklámfelületeid összegzése

  1. az általad szerkesztett tlap.hu oldalad nyitólapján (linkes oldal) 2 reklámhely, 236 x 200 pixeles
  2. ugyanazon tlap.hu oldalad képes megjelenítésű aloldalán 1 reklámhely, 330 x 80 pixeles
  3. tlap.hu oldaladhoz interaktívan kapcsolódó lapokon (aloldalaidon) további felületeket is biztosítunk részedre (erről bővebben majd itt is tájékozódhatsz, a maga idején). Röviden, a már most tesztelés alatt álló oldalak mindegyikéhez legalább 1 reklám felületet kaphatsz értékesítésre.