Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Jelentkezés szerkesztőnek - 1. lépés
részletek »
Szerkessz Te is egy tlap.hu oldalt!
Legyél szerkesztő a tlap.hu linkgyűjteményében

Jelentkezés szerkesztésre - 1. lépés

Miről is van szó?

A tutilapok.hu - tlap.hu - oldalain minőségi linkekkel és leírásokkal segítjük látogatóinkat - interneten szörfözők -, hogy a világhálón gyorsan, rutinosan tájékozódhassanak egy igazán új, egyedülálló, interaktív linkgyűjtemény segítségével. Tehát a tutilapok.hu egy-egy témát részletesen feldolgozó linkek gyűjteményéből álló oldalakból tevődik össze. Ezen oldalak karbantartását a tlap.hu szerkesztők látják el partneri együttműködésben. Feladatuk közé tartozik, hogy rendszeres (meghatározott időszakon belül) belépjenek adminisztrációs felületükre, s a beérkezett linkajánlásokat elbírálják, elolvassák az oldalukkal kapcsolatos hibajelentéseket, töröljék az inaktívvá vált linkeket; így érve el azt, hogy oldalaik minőségi, jól értelmezhető releváns linkeket és leírásokat tartalmazzanak, amelyek túlnyomó többsége magyar oldalakra mutat.

Milyen oldalt érdemes szerkesztened?

Természetesen a lehetőség előtted áll bármilyen témájú tlap.hu szerkesztésére, mi mégis javasoljuk azt, hogy olyan oldalt válassz, amely hobbidhoz, érdeklődési területedhez közel áll, azaz a témában otthon vagy. Miért? Mert így jobban meg tudod ítélni, mely ajánlások azok, amelyek olyan tartalommal bírnak, melyek látogatóid számára értékes tartalmat, hírértéket és minőséget hordoznak - ezáltal is erősítve oldalad specifikusságát, releváns linkjeid valóságtartalmát. Úgy gondoljuk, hogy egy linkgyűjteményt Te is csak akkor keresel fel rendszeresen, ha tudod, hogy ott mindig minőségi, tartalmas, élő linkeket találsz - így van ezzel minden látogató.

Milyen felületen, hogyan készítheted el és tarthatod karban szerkesztett oldaladat?

Természetesen oldalad (linkjeid) szerkesztését, karbantartását a lehető legegyszerűbb módon minden programozási tudás nélkül teheted meg szerkesztői - admin - felületeden. A tutilapok.hu - tlap.hu szerkesztőnek történő jelentkezésed után egy aldomain nevet (pl.: oldalam.tlap.hu) biztosít részedre. Ezen túlmenően az oldaladon 4 banner helyet (2 hely a linkdobozos, 1 hely a képes leírás és 1 hely a fórum oldalon), amit saját belátásod szerint használhatsz fel vagy értékesíthetsz. A bejelentkezéshez szükséges adatokat email-ben küldjük el részedre, ezért kérünk, hogy olyan email címet adj meg, ami valós és gyakran látogatod. Tuti tipp: célszerű külön e célra létrehoznod egy email fiókot - ingyenes -, mert minden eseményről - linkajánlások, főszerkesztői üzenetek, észrevételek, kapcsolat, stb. témában erre az email címre kapod meg az értesítéseket.

Mit kell tenned, ha szerkesztő szeretnél lenni?

  1. Nézd át a tlap.hu oldalon a betűrendi, a tematikus vagy a kifejezés, kulcsszó alapú kereső segítségével, illetve a lefoglalt, szerkesztés alatt álló oldalak között, vajon létezik-e már az adott tlap.hu oldal.
  2. Amennyiben előzetesen szabad jelzést kapsz, akkor gondold át, milyen linkdobozokat szeretnél elhelyezni az oldaladon, írj röviden az oldalról, gyűjtsd össze azokat a szavakat, amelyek leginkább jellemzőek a kiválasztott témakörödre, majd állíts össze 9 linket a kiválasztott témáról.
  3. Olvasd át figyelmesen a következő oldalon található szabályzatot és ha azzal egyetértesz - azaz elfogadod -, töltsd ki az igénylésedhez szükséges adatlapot.