Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Link beküldése a Balatonfüred oldalra
részletek »
Visszajelzések

Link ajánlás - Balatonfüred.tlap.hu

Tájékoztatjuk, hogy a Tlap linkgyűjtemény nem SEO katalógus: emberek által szerkesztett valós értéket képviselő információforrás a látogatók számára. Nem célunk felvenni minden beküldött weboldalt.

Az elfogadás feltétele a minőségi weboldal és a linkajánlás együttesen.

Tanácsaink, hogy ajánlása tuti célba érjen:

 • a link neve, a linkfelhő és az oldal leírása nem tartalmazhat webcímet vagy domain nevet,
 • linknév: kizárólag keresőbarát formátumot fogadunk el: a link neve nagy kezdőbetűvel írandó és egyértelműen azonosítja a weboldalát (nem kulcsszavak beírása),
 • nem fogadunk el az adott tlap nevével, a dobozok neveivel azonos linkneveket, illetve olyan linkneveket, melyek már szerepelnek az oldalon,
 • a linknév és a linkfelhő különböző legyen,
 • egy adott tlap oldalra fődomain (a weboldala kezdőlapja) csak egyszer ajánlható,
 • a leírás értelmes mondatokból álló, a weboldal tartalmát jellemző ismertetés; Önnek a legelőnyösebb, ha egyedi leírással küldi be oldalát. Az ajánlás szövege min. 500 karakter lehet - személyes adatokat nem tartalmazhat,
 • céges weboldalon egyértelműen azonosítható legyen a cég / vállalkozás megnevezése,
 • üzleti célú oldalon - értékesítési, kereskedelmi, szolgáltatói - a látogatók számára jól látható helyen szerepeljen, hiteles adatokat tartalmazzon az elérhetőség (cégnév, cím, telefonszám, email cím),
 • nem fogadunk el ugyanazon cégtől ugyanabban a témában több weboldalt (engedjünk teret másoknak is),
 • kontakt, kapcsolat nélküli weboldalakat nem ajánlunk, email cím vagy űrlap nem elegendő,
 • ügyeljen a helyesírásra,
 • NAGYBETŰS kiemelés nem megengedett,
 • a keresők által még nem indexelt oldalakat nem tudjuk figyelembe venni - n/a jelzés,
 • átirányított oldalakat, kapuoldalakat elutasítjuk,
 • idegen nyelvű oldalakat nem tudunk fogadni.


További kizáró okok:

 • félkész, vagy fejlesztés alatt álló oldalakat,
 • MFA oldalakat, reklámoktól hemzsegő vagy spam oldalakat,
 • gyógyszer, dohány és dohánytermékeket árusító oldalakat nem fogadunk el.


Általános hiba, hogy a linkfelhő, illetve a link név csak kulcsszavakból áll. Amennyiben ilyennel találkozunk, az ajánlását biztosan elutasítjuk! A link felhő célja NEM a keresőknek szánt kulcsszavak megadása. Kérem, hogy ebben a mezőben egy kerek egész mondatban mutassa be az ajánlott honlapot.

Ha idáig eljutott az olvasásban és megfogadja útmutatásainkat, nagy eséllyel számíthat pozitív elbírálásra és ajánlása célba ér, mert Ön minőségi weboldallal rendelkezik!
.
Ami tuti biztos, mi sem szeretjük a spammet!
Fentieken kívül a szerkesztők egyéni elbírálás alá vehetik a küldött ajánlásokat, melyeket alább megtalálhat.
Kérjük, amennyiben lehetősége van, támogassa munkánkat Partnerlogóink kihelyezésével - köszönjük együttműködését!

tutilapok.hu - tlap.hu
Főszerkesztőség
SimultanOnline Csoport

Ha nem olvasta el vagy nem veszi figyelembe a feltételeinket, attól azok ugyanúgy élnek és mi betartatjuk!
Tisztelt Linkajánló!

Örülök a megtiszteltetésnek, hogy felkerested tutilapomat és linket szeretnél ajánlani. Kérlek, hogy a linkajánlásod elküldésekor mindenképpen vegyed figyelembe a minőségre és az ajánlásra megfogalmazott irányelveket, feltételeket. Fontos, hogy olvasd el tüzetesen ennek az oldalnak a teljes ismertetőjét, hogy az ajánlott oldaladat ennek megfelelően tudjam publikálni.


Időt nem sajnálva rengeteg munkát fektetünk, mi tlap.hu szerkesztők a minőségi linkek összeválogatására, egyediségünk kialakítására, annak megőrzése érdekében fogalmaztuk meg részletesebben az alábbi legfontosabb irányelveket:

... „link-név” - adj ajánlásod címének egyedi, találó nevet.

… A „link-felhő” - nem ugyanaz, mint a link címe, nem kulcsszavak felsorolása. Mi egyszerűen egy értelmes, a weboldalra jellemző mondatot kérünk.

… „Az oldal leírása” - itt érdemes a weboldalad szolgáltatásairól, tevékenységéről bővebb leírást készítened, bemutatkozó szöveget összeállítanod. Érdemes a lehetőségek szerinti karakter számot maximálisan kihasználnod, minél többet írni oldaladról, mivel a keresőkben a legtöbb találat innen érkezik. A minimálisan írható szöveg 200 karakter.

… „linkhez tartozó kép” - itt tudsz feltölteni képet a weboldaladról. Ez lehet logó vagy az oldaladra legjobban jellemző kép. Ha nem töltesz fel képet, akkor rendszerünk automatikusan készít fényképet a weboldaladról és jeleníti azt meg a képes leírásoknál.

Nagyon fontos a fentiek összeállítása, pontos kitöltése, oldalad relevanciája, hogy elfogadhassam az ajánlott linkedet. Mindezt a tutilapok.hu minőségének szavatolása, egyediségének megőrzése érdekében teszem. Ha ezen a felsorolt feltételek minőségükben nem valósulnak meg, az ajánlást nem áll módomban elfogadni, azaz visszautasításra kerülhet.


Ha weboldalad másik linkjét (aloldal) is szeretnéd megjeleníteni, illetve viszontlátni tlap oldalamon (max. 3 különböző, de releváns aloldalt), akkor a második ajánlásod összeállításakor kérlek, alkalmazd a „Partner logó” kihelyezésére irányuló kérésemet az elfogadásomról szóló levelemben jelzettek alapján. Miért kérem? Mert minden linkgyűjteménynek és így az enyémnek is szüksége van visszamutató linkre! Előnyhöz juttatni, több linket elhelyezni csak a kölcsönösség elve alapján tudok … együtt könnyebb, hatékonyabb mindkettőnknek.


Kérlek, töltsd ki az alábbi linkajánlót a fentiek alapján, hogy minél hamarabb profitálhass az általam és a tutilapok.hu által nyújtott látogatók kattintásaiból.


Sok sikert, sok látogatót, valamint további szép napot kíván
az oldal szerkesztője
*
URL-cím
info
*
Doboz
info
*
Link név
info
*
Link felhő
info
*
Ismertető
1200 karaktert írhatsz még
legalább 500 karakter
info
 
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
info
*
Neved
info
*
Email címed
info
 
Egyéb üzenet, kérés
500 karaktert írhatsz még
info
Küldés

Küldj be cikket a Balatonfüred magazinba

Népszerűsítsd tevékenységed, írj cikket, tanulmányt, küldj hírt a Tuti Magazinba, melyet képek és videók hozzáadásával is színesíthetsz!