Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Link beküldése a Internet oldalra
részletek »
Visszajelzések

Link ajánlás - Internet.tlap.hu

Tájékoztatjuk, hogy a Tlap linkgyűjtemény nem SEO katalógus: emberek által szerkesztett valós értéket képviselő információforrás a látogatók számára. Nem célunk felvenni minden beküldött weboldalt.

Az elfogadás feltétele a minőségi weboldal és a linkajánlás együttesen.

Tanácsaink, hogy ajánlása tuti célba érjen:

 • a link neve, a linkfelhő és az oldal leírása nem tartalmazhat webcímet vagy domain nevet,
 • linknév: kizárólag keresőbarát formátumot fogadunk el: a link neve nagy kezdőbetűvel írandó és egyértelműen azonosítja a weboldalát (nem kulcsszavak beírása),
 • nem fogadunk el az adott tlap nevével, a dobozok neveivel azonos linkneveket, illetve olyan linkneveket, melyek már szerepelnek az oldalon,
 • a linknév és a linkfelhő különböző legyen,
 • egy adott tlap oldalra fődomain (a weboldala kezdőlapja) csak egyszer ajánlható,
 • a leírás értelmes mondatokból álló, a weboldal tartalmát jellemző ismertetés; Önnek a legelőnyösebb, ha egyedi leírással küldi be oldalát. Az ajánlás szövege min. 500 karakter lehet - személyes adatokat nem tartalmazhat,
 • céges weboldalon egyértelműen azonosítható legyen a cég / vállalkozás megnevezése,
 • üzleti célú oldalon - értékesítési, kereskedelmi, szolgáltatói - a látogatók számára jól látható helyen szerepeljen, hiteles adatokat tartalmazzon az elérhetőség (cégnév, cím, telefonszám, email cím),
 • nem fogadunk el ugyanazon cégtől ugyanabban a témában több weboldalt (engedjünk teret másoknak is),
 • kontakt, kapcsolat nélküli weboldalakat nem ajánlunk, email cím vagy űrlap nem elegendő,
 • ügyeljen a helyesírásra,
 • NAGYBETŰS kiemelés nem megengedett,
 • a keresők által még nem indexelt oldalakat nem tudjuk figyelembe venni - n/a jelzés,
 • átirányított oldalakat, kapuoldalakat elutasítjuk,
 • idegen nyelvű oldalakat nem tudunk fogadni.


További kizáró okok:

 • félkész, vagy fejlesztés alatt álló oldalakat,
 • MFA oldalakat, reklámoktól hemzsegő vagy spam oldalakat,
 • gyógyszer, dohány és dohánytermékeket árusító oldalakat nem fogadunk el.


Általános hiba, hogy a linkfelhő, illetve a link név csak kulcsszavakból áll. Amennyiben ilyennel találkozunk, az ajánlását biztosan elutasítjuk! A link felhő célja NEM a keresőknek szánt kulcsszavak megadása. Kérem, hogy ebben a mezőben egy kerek egész mondatban mutassa be az ajánlott honlapot.

Ha idáig eljutott az olvasásban és megfogadja útmutatásainkat, nagy eséllyel számíthat pozitív elbírálásra és ajánlása célba ér, mert Ön minőségi weboldallal rendelkezik!
.
Ami tuti biztos, mi sem szeretjük a spammet!
Fentieken kívül a szerkesztők egyéni elbírálás alá vehetik a küldött ajánlásokat, melyeket alább megtalálhat.
Kérjük, amennyiben lehetősége van, támogassa munkánkat Partnerlogóink kihelyezésével - köszönjük együttműködését!

tutilapok.hu - tlap.hu
Főszerkesztőség
SimultanOnline Csoport

Ha nem olvasta el vagy nem veszi figyelembe a feltételeinket, attól azok ugyanúgy élnek és mi betartatjuk!
Kedves linkajánló!
Az internet.tlap.hu oldal elsősorban az internet fogalmának és technológiáinak bemutatásával foglalkozik. A linkgyűjtemény hasznosságának megőrzése érdekében csak olyan oldalt tudok elhelyezni, mely témaköre nem ütköznek ezen koncepciómmal.
Kérlek ne küldj be:
- Honlapszerkesztéssel vagy keresőoptimalizálással foglalkozó cégek és vállalkozások oldalát (a honlapszerkesztés doboz a kezdő és haladó honlapszerkesztőknek nyújt segítséget ahhoz, hogyan készíthetnek saját maguk weblapot)
- Kérlek ne küld be domain regisztrátor vagy domain aukciós portál weblapját (a domain doboz a domain fogalmát ill. a domainnel kapcsolatos hasznos és érdekes weblapokat gyűjti össze, nem vállalkozások szerepelnek benne)
- A fórum doboz csak kis részterülete a témakörnek, ezért ne küldj be névtelen, kis látogatottságú fórumokat (új fórumot akkor veszek fel a dobozban, ha az kellő részletességgel foglalkozik az internettel és az internet részterületeivel, ez alatt minimum 150.000 hozzászólást értek a témában). A bent lévő összes fórum teljesíti ezen kritériumaimat. A kisebb fórumok oldalait a forum.tlap.hu témakörbe várom, ahol nincs hozzászólás limit.
- Az ingyenes tárhelyek dobozban nem helyezek el olyan szolgáltatásokat, melyek a ByetHost vagy más ingyenes viszonteladói (ún Reseller) tárhelyhez kapcsolódnak. Mivel ezek semmi újat nem nyújtanak a fent lévő ByetHost oldalához képest, így a saját hasonló jellegű oldalam sem helyeztem el a dobozban, azaz másét sem fogom! Ezeknek az oldalaknak a linkajánlását az ingyenweb.tlap.hu témámba várom.
- Továbbá ne küldj be olyan weblapot, melyhez hasonló már szerepel a katalógusban, ill. egy tucat száz oldal.

Mivel az oldalam nem cégkatalógus, ezért vállalkozásokat csak az alábbi két témában (dobozban) fogadok:
- internet szolgáltatók,
- internetes védelem (vírus és kémprogramvédelem).
Az utóbbi témában egy szoftverről csak egy linket helyezek el. Ha kettő vagy több linket jelenítenék meg ugyanarról az alkalmazásról, azzal már nem segíteném a látogatóim tájékozódását, hiszen a többi helyen is ugyanazt a terméket vásárolhatnák meg, ugyanabban vagy hasonló árkategóriában.

Ha weboldalad másik linkjét (aloldal) is szeretnéd megjeleníteni, illetve viszontlátni tlap oldalamon (max. 3 különböző, de releváns aloldalt), akkor a második ajánlásod összeállításakor kérlek, alkalmazd a „Partner logó” kihelyezésére irányuló kérésemet az elfogadásomról szóló levelemben jelzettek alapján. Miért kérem? Mert minden linkgyűjteménynek és így az enyémnek is szüksége van visszamutató linkre! Előnyhöz juttatni, több linket elhelyezni csak a kölcsönösség elve alapján tudok … együtt könnyebb, hatékonyabb mindkettőnknek.

Köszönettel:
Földvári Imre szerkesztő
*
URL-cím
info
*
Doboz
info
*
Link név
info
*
Link felhő
info
*
Ismertető
1200 karaktert írhatsz még
legalább 500 karakter
info
 
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
info
*
Neved
info
*
Email címed
info
 
Egyéb üzenet, kérés
500 karaktert írhatsz még
info
Küldés

Küldj be cikket a Internet magazinba

Népszerűsítsd tevékenységed, írj cikket, tanulmányt, küldj hírt a Tuti Magazinba, melyet képek és videók hozzáadásával is színesíthetsz!