Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Link beküldése a Jász-Nagykun-Szolnok megye oldalra
részletek »
Visszajelzések

Link ajánlás - Jász-Nagykun-Szolnok megye.tlap.hu

Tájékoztatjuk, hogy a Tlap linkgyűjtemény nem SEO katalógus: emberek által szerkesztett valós értéket képviselő információforrás a látogatók számára. Nem célunk felvenni minden beküldött weboldalt.

Az elfogadás feltétele a minőségi weboldal és a linkajánlás együttesen.

Tanácsaink, hogy ajánlása tuti célba érjen:

 • a link neve, a linkfelhő és az oldal leírása nem tartalmazhat webcímet vagy domain nevet,
 • linknév: kizárólag keresőbarát formátumot fogadunk el: a link neve nagy kezdőbetűvel írandó és egyértelműen azonosítja a weboldalát (nem kulcsszavak beírása),
 • nem fogadunk el az adott tlap nevével, a dobozok neveivel azonos linkneveket, illetve olyan linkneveket, melyek már szerepelnek az oldalon,
 • a linknév és a linkfelhő különböző legyen,
 • egy adott tlap oldalra fődomain (a weboldala kezdőlapja) csak egyszer ajánlható,
 • a leírás értelmes mondatokból álló, a weboldal tartalmát jellemző ismertetés; Önnek a legelőnyösebb, ha egyedi leírással küldi be oldalát. Az ajánlás szövege min. 500 karakter lehet - személyes adatokat nem tartalmazhat,
 • céges weboldalon egyértelműen azonosítható legyen a cég / vállalkozás megnevezése,
 • üzleti célú oldalon - értékesítési, kereskedelmi, szolgáltatói - a látogatók számára jól látható helyen szerepeljen, hiteles adatokat tartalmazzon az elérhetőség (cégnév, cím, telefonszám, email cím),
 • nem fogadunk el ugyanazon cégtől ugyanabban a témában több weboldalt (engedjünk teret másoknak is),
 • kontakt, kapcsolat nélküli weboldalakat nem ajánlunk, email cím vagy űrlap nem elegendő,
 • ügyeljen a helyesírásra,
 • NAGYBETŰS kiemelés nem megengedett,
 • a keresők által még nem indexelt oldalakat nem tudjuk figyelembe venni - n/a jelzés,
 • átirányított oldalakat, kapuoldalakat elutasítjuk,
 • idegen nyelvű oldalakat nem tudunk fogadni.


További kizáró okok:

 • félkész, vagy fejlesztés alatt álló oldalakat,
 • MFA oldalakat, reklámoktól hemzsegő vagy spam oldalakat,
 • gyógyszer, dohány és dohánytermékeket árusító oldalakat nem fogadunk el.


Általános hiba, hogy a linkfelhő, illetve a link név csak kulcsszavakból áll. Amennyiben ilyennel találkozunk, az ajánlását biztosan elutasítjuk! A link felhő célja NEM a keresőknek szánt kulcsszavak megadása. Kérem, hogy ebben a mezőben egy kerek egész mondatban mutassa be az ajánlott honlapot.

Ha idáig eljutott az olvasásban és megfogadja útmutatásainkat, nagy eséllyel számíthat pozitív elbírálásra és ajánlása célba ér, mert Ön minőségi weboldallal rendelkezik!
.
Ami tuti biztos, mi sem szeretjük a spammet!
Fentieken kívül a szerkesztők egyéni elbírálás alá vehetik a küldött ajánlásokat, melyeket alább megtalálhat.
Kérjük, amennyiben lehetősége van, támogassa munkánkat Partnerlogóink kihelyezésével - köszönjük együttműködését!

tutilapok.hu - tlap.hu
Főszerkesztőség
SimultanOnline Csoport

Ha nem olvasta el vagy nem veszi figyelembe a feltételeinket, attól azok ugyanúgy élnek és mi betartatjuk!
Kedves Linkajánló!
Ez a linkgyűjtemény elsősorban reklámoktól mentes általános (lexikális) információkat kíván nyújtani a látogatóknak a megyéről, annak látnivalóiról, településeiről, szálláshelyeiről, vendéglátó helyeiről és hivatalairól. Kérlek a linkajánlásod ezen szempontok betartásával küld el.
Kérlek a Témához (dobozokhoz) csak szorosan kapcsolódó weblapot ajánlj.
A cégekről, vállalkozásokról és rendezvényekről nem kívánok ebbe a témába linkeket felvenni, ezért ami reklámszagú, azokat az oldalakat elutasítom. Kivételt képeznek ez alól a városi fürdőhelyek, állatkertek, szállodák, vendégházak és vendéglátóhelyek oldalai, mivel ezek hozzátartoznak a megye turisztikájához.
Az éttermek és szállodák oldalait abban az esetben helyezem ki, ha az egyértelműen csak ehhez a megyéhez köthető (nem országos hálózat tagja). A szállások dobozban csak saját honlappal rendelkező szállodák, hotelek és vendégházak oldalait fogadom. Elutasítom a szállásadatbázisok oldalait, a tábor és táborozó helyek oldalait, továbbá ezek aloldalait. A vendéglátás dobozba szintén csak saját honlappal rendelkező éttermek, vendéglők, csárdák és kávézók kerülhetnek be. A vendéglátóhely adatbázisok és ezek aloldalai elutasításra kerülnek.
Mivel a képes leírásban megtekinthető a megye, illetve a településeinek részletes utcaszintű térképe, ezért térképekkel foglalkozó oldalakat sem tervezek a katalógusban elfogadni. Amennyiben a térkép mellet kellő részletességgel bemutatásra kerül a megye, vagy az adott település, akkor elfogadható a link, azonban ilyen esetben kizárólag a szöveges tartalom kidolgozottságát veszem figyelembe, az alapján döntök.
Ha az ajánlott oldalnak csak egy egyes részei (aloldalai) kapcsolódnak az általam szerkesztett témához, abban az esetben kérlek a kapcsolódó aloldal linkjét küld el. Elutasítom az olyan oldalakat, melyek országos jellegűek, vagy több megyét mutatnak be.
*
URL-cím
info
*
Doboz
info
*
Link név
info
*
Link felhő
info
*
Ismertető
1200 karaktert írhatsz még
legalább 500 karakter
info
 
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
info
*
Neved
info
*
Email címed
info
 
Egyéb üzenet, kérés
500 karaktert írhatsz még
info
Küldés