Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Link beküldése a Kereskedelem oldalra
részletek »
Visszajelzések

Link ajánlás - Kereskedelem.tlap.hu

Tájékoztatjuk, hogy a Tlap linkgyűjtemény nem SEO katalógus: emberek által szerkesztett valós értéket képviselő információforrás a látogatók számára. Nem célunk felvenni minden beküldött weboldalt.

Az elfogadás feltétele a minőségi weboldal és a linkajánlás együttesen.

Tanácsaink, hogy ajánlása tuti célba érjen:

 • a link neve, a linkfelhő és az oldal leírása nem tartalmazhat webcímet vagy domain nevet,
 • linknév: kizárólag keresőbarát formátumot fogadunk el: a link neve nagy kezdőbetűvel írandó és egyértelműen azonosítja a weboldalát (nem kulcsszavak beírása),
 • nem fogadunk el az adott tlap nevével, a dobozok neveivel azonos linkneveket, illetve olyan linkneveket, melyek már szerepelnek az oldalon,
 • a linknév és a linkfelhő különböző legyen,
 • egy adott tlap oldalra fődomain (a weboldala kezdőlapja) csak egyszer ajánlható,
 • a leírás értelmes mondatokból álló, a weboldal tartalmát jellemző ismertetés; Önnek a legelőnyösebb, ha egyedi leírással küldi be oldalát. Az ajánlás szövege min. 500 karakter lehet - személyes adatokat nem tartalmazhat,
 • céges weboldalon egyértelműen azonosítható legyen a cég / vállalkozás megnevezése,
 • üzleti célú oldalon - értékesítési, kereskedelmi, szolgáltatói - a látogatók számára jól látható helyen szerepeljen, hiteles adatokat tartalmazzon az elérhetőség (cégnév, cím, telefonszám, email cím),
 • nem fogadunk el ugyanazon cégtől ugyanabban a témában több weboldalt (engedjünk teret másoknak is),
 • kontakt, kapcsolat nélküli weboldalakat nem ajánlunk, email cím vagy űrlap nem elegendő,
 • ügyeljen a helyesírásra,
 • NAGYBETŰS kiemelés nem megengedett,
 • a keresők által még nem indexelt oldalakat nem tudjuk figyelembe venni - n/a jelzés,
 • átirányított oldalakat, kapuoldalakat elutasítjuk,
 • idegen nyelvű oldalakat nem tudunk fogadni.


További kizáró okok:

 • félkész, vagy fejlesztés alatt álló oldalakat,
 • MFA oldalakat, reklámoktól hemzsegő vagy spam oldalakat,
 • gyógyszer, dohány és dohánytermékeket árusító oldalakat nem fogadunk el.


Általános hiba, hogy a linkfelhő, illetve a link név csak kulcsszavakból áll. Amennyiben ilyennel találkozunk, az ajánlását biztosan elutasítjuk! A link felhő célja NEM a keresőknek szánt kulcsszavak megadása. Kérem, hogy ebben a mezőben egy kerek egész mondatban mutassa be az ajánlott honlapot.

Ha idáig eljutott az olvasásban és megfogadja útmutatásainkat, nagy eséllyel számíthat pozitív elbírálásra és ajánlása célba ér, mert Ön minőségi weboldallal rendelkezik!
.
Ami tuti biztos, mi sem szeretjük a spammet!
Fentieken kívül a szerkesztők egyéni elbírálás alá vehetik a küldött ajánlásokat, melyeket alább megtalálhat.
Kérjük, amennyiben lehetősége van, támogassa munkánkat Partnerlogóink kihelyezésével - köszönjük együttműködését!

tutilapok.hu - tlap.hu
Főszerkesztőség
SimultanOnline Csoport

Ha nem olvasta el vagy nem veszi figyelembe a feltételeinket, attól azok ugyanúgy élnek és mi betartatjuk!
Kedves linkajánló!

Kérem, hogy gondosan tanulmányozza végig az itt írt szempontjaim, mivel csak azokat az odalakat tudom elhelyezni a témában, melyek maximálisan megfelelnek ennek.
A kereskedelem nagyon széles témakör, több tízezer vállalkozás foglalkozik vele. Ugyanakkor a gyűjteményem nem szaknévsor jelleggel működik, azaz önmagában az a tény, hogy egy vállalkozás rendelkezik honlappal, nem jelent garanciát arra, hogy bekerül ide.
Az ajánlást kérem értelmezze szó szerint. Ön ebben a menüpontban csak ajánlja, azaz megmutatja a számomra a weboldalt, nem elhelyezi. A honlapot csak abban az esetben veszem fel, ha az tartalmában és megjelenésében is jól kidolgozott, továbbá nincs túl nagy átfedésben a gyűjteményemben szereplő többi linkkel.

Az elbíráláskor fontos szempontok számomra:
- a cég fő profilja a kereskedelem legyen, azaz a honlapon konkrét (kézzel fogható) termékeket értékesítsenek.
- kellő szorossággal kapcsolódjon a link megjelölt dobozhoz.
- a honlap rendelkezzen önálló domain névvel, ne aloldalt vagy aldomaint küldjön be. Már a nyitólap a kereskedelemről szóljon, ez legyen a vállalkozás fő profilja. Olyan cégeket vagy oldalakat, melyeknek csak kiegészítő tevékenysége a kereskedelem, nem tervezek itt megjeleníteni.
- a honlap fizetős tárhelyen legyen (az ingyenes tárhelyeken lévő linkeket kivétel nélkül elutasítom).
- a cég beazonosítható legyen (azaz rendelkezzen földrajzi címmel). Mivel a gyűjteményemben minden cégnél szerepel ez az adat, ezért ez nagyon fontos szempont a számomra, kérem már a beküldéskor adja meg a az egyéb üzenet, kérés mezőben (ha hiányzik, abból tudni fogom, hogy nem olvasta el az itt írtakat).
- az ismertető megfelelően ki legyen töltve, ne kulcsszavakból álljon, hanem kerek egész mondatokban ismertesse a vállalkozás szolgáltatásait. A megfelelő kitöltés az Ön számára a legfontosabb, mivel sok látogató ez alapján dönti el, melyik honlapot keresse fel, honnan rendeljen. Miért ne fordíthatná ezt az előnyére?

Az ipar és a kereskedelem témáim az eredeti koncepcióm alapján kiegészítik egymást. Ha egy honlap szerepel az egyik témában, akkor a másikba nem tudom felvenni. Ha ipari és kereskedelmi tevékenységet egyaránt folytat a vállalkozás, abban a témában fogom megjeleníteni, amelyik a cég fő profilja.
Eltekinteni sajnos nem tudok ettől a koncepciótól, mivel ez fontos szempont volt a gyűjtemények elkészítésénél.

A célom az, hogy hasznos és értékes linkeket ajánljak a látogatóimnak. Nem a mennyiség, hanem a minőség a fő szempontom. A minőség alatt nem csak a megjelenést és a tartalmat értem, hanem azt is, szervesen kapcsolódik-e a honlap a megjelölt dobozhoz.
Az elutasítások nagyon gyakori oka, hogy nem illik kellő szorossággal a honlap a bejelölt dobozhoz. Ahogyan fent jeleztem, nem az a célom, hogy az összes létező kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás honlapját megjelenítsem itt (hiszen ez nem a linkgyűjtemények, hanem a szaknévsorok feladata). A célom, hogy a legáltalánosabb (legtöbbet keresett) témákban gyűjtsem össze a megjelenésre legérdemesebb vállalkozásokat. Az elhelyezés feltétele ezért, hogy egy hasznos, informatív és a megjelölt dobozhoz szervesen kapcsolódó linket kapjak cserébe!

Szeretném egy példán keresztül bemutatni, hogy mire gondolok: Egy porcelán vagy kerámia szobrot, esetleg vázát lehet ajándékba adni, tekinthetjük ezt ajándéktárgynak. Azonban ha a honlap nem ezek ajándékozásáról, hanem az értékesítéséről szól, akkor nem tudom relevánsnak tekinteni az ajándék kereskedelem dobozba az adott linket (mivel kevés olyan tárgy van, amit nem lehet ajándékba is odaadni). Akkor sem releváns a link, ha az ajándék kulcsszó ugyan szerepel benne, azonban nem ez a fő témája az oldalnak, nem erre van kihegyezve a tartalom. Tehát az ajándék kereskedelem dobozba kifejezetten az ajándékozásról szóló honlapokat tudom csak elhelyezni!

Mivel a gyűjteményem a kereskedelemről szól, nem fogadom el a gyártással, a szolgáltatások és utalványok értékesítésével foglalkozó cégeket. Árveréssel (aukciókkal) foglalkozó linkekkel sem tervezem bővíteni az oldalam.


Mikor kerül biztosan elhelyezésre a beküldött honlap?
- ha az megfelelő minőségben kidolgozott, tetszetős külsővel és informatív tartalommal rendelkezik
- fizetős tárhelyen van a honlap elhelyezve, nem aloldalt vagy terméktalálati listát küldtél be
- értelmesen és frappánsan ki lett töltve a link ismertetője
- egyértelműen meg lett adva az oldalon a földrajzi elérhetőség, az jól látható helyen található rajta
- nincs jelentős átfedésben a már szereplő linkekkel
- a weblap egyértelműen releváns a témára nézve (kereskedelemmel, azaz konkrét áruk értékesítésével) foglalkozik

Bár magasak a követelményeim, nem tudok belőle engedni (kivételt tenni). Ha megtenném, nagyon sok irreleváns link, félkész oldal, egy tucat száz honlap, illetve beazonosíthatatlan cég lenne a jutalmam. Úgy érzem, hogy már van elegendő minőségi link a témában ahhoz, hogy nyugodt szívvel elutasítsam a nem ide illő linkeket.
*
URL-cím
info
*
Doboz
info
*
Link név
info
*
Link felhő
info
*
Ismertető
1200 karaktert írhatsz még
legalább 500 karakter
info
 
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
info
*
Neved
info
*
Email címed
info
 
Egyéb üzenet, kérés
500 karaktert írhatsz még
info
Küldés

Küldj be cikket a Kereskedelem magazinba

Népszerűsítsd tevékenységed, írj cikket, tanulmányt, küldj hírt a Tuti Magazinba, melyet képek és videók hozzáadásával is színesíthetsz!