Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Link beküldése a Ünnepek - nemzetközi és vallási ünnepek oldalra
részletek »
Visszajelzések

Link ajánlás - Ünnepek - nemzetközi és vallási ünnepek.tlap.hu

Tájékoztatjuk, hogy a Tlap linkgyűjtemény nem SEO katalógus: emberek által szerkesztett valós értéket képviselő információforrás a látogatók számára. Nem célunk felvenni minden beküldött weboldalt.

Az elfogadás feltétele a minőségi weboldal és a linkajánlás együttesen.

Tanácsaink, hogy ajánlása tuti célba érjen:

 • a link neve, a linkfelhő és az oldal leírása nem tartalmazhat webcímet vagy domain nevet,
 • linknév: kizárólag keresőbarát formátumot fogadunk el: a link neve nagy kezdőbetűvel írandó és egyértelműen azonosítja a weboldalát (nem kulcsszavak beírása),
 • nem fogadunk el az adott tlap nevével, a dobozok neveivel azonos linkneveket, illetve olyan linkneveket, melyek már szerepelnek az oldalon,
 • a linknév és a linkfelhő különböző legyen,
 • egy adott tlap oldalra fődomain (a weboldala kezdőlapja) csak egyszer ajánlható,
 • a leírás értelmes mondatokból álló, a weboldal tartalmát jellemző ismertetés; Önnek a legelőnyösebb, ha egyedi leírással küldi be oldalát. Az ajánlás szövege min. 500 karakter lehet - személyes adatokat nem tartalmazhat,
 • céges weboldalon egyértelműen azonosítható legyen a cég / vállalkozás megnevezése,
 • üzleti célú oldalon - értékesítési, kereskedelmi, szolgáltatói - a látogatók számára jól látható helyen szerepeljen, hiteles adatokat tartalmazzon az elérhetőség (cégnév, cím, telefonszám, email cím),
 • nem fogadunk el ugyanazon cégtől ugyanabban a témában több weboldalt (engedjünk teret másoknak is),
 • kontakt, kapcsolat nélküli weboldalakat nem ajánlunk, email cím vagy űrlap nem elegendő,
 • ügyeljen a helyesírásra,
 • NAGYBETŰS kiemelés nem megengedett,
 • a keresők által még nem indexelt oldalakat nem tudjuk figyelembe venni - n/a jelzés,
 • átirányított oldalakat, kapuoldalakat elutasítjuk,
 • idegen nyelvű oldalakat nem tudunk fogadni.


További kizáró okok:

 • félkész, vagy fejlesztés alatt álló oldalakat,
 • MFA oldalakat, reklámoktól hemzsegő vagy spam oldalakat,
 • gyógyszer, dohány és dohánytermékeket árusító oldalakat nem fogadunk el.


Általános hiba, hogy a linkfelhő, illetve a link név csak kulcsszavakból áll. Amennyiben ilyennel találkozunk, az ajánlását biztosan elutasítjuk! A link felhő célja NEM a keresőknek szánt kulcsszavak megadása. Kérem, hogy ebben a mezőben egy kerek egész mondatban mutassa be az ajánlott honlapot.

Ha idáig eljutott az olvasásban és megfogadja útmutatásainkat, nagy eséllyel számíthat pozitív elbírálásra és ajánlása célba ér, mert Ön minőségi weboldallal rendelkezik!
.
Ami tuti biztos, mi sem szeretjük a spammet!
Fentieken kívül a szerkesztők egyéni elbírálás alá vehetik a küldött ajánlásokat, melyeket alább megtalálhat.
Kérjük, amennyiben lehetősége van, támogassa munkánkat Partnerlogóink kihelyezésével - köszönjük együttműködését!

tutilapok.hu - tlap.hu
Főszerkesztőség
SimultanOnline Csoport

Ha nem olvasta el vagy nem veszi figyelembe a feltételeinket, attól azok ugyanúgy élnek és mi betartatjuk!
Kedves Linkajánló!

Kérlek arra, hogy az ajánlásod az itt írt szempontjaim maximális figyelembe vételével állítsd össze.

Az oldalam fő célja, hogy hasznos és értékes tartalmat nyújtson a látogatóknak. A link elbírálásakor az elsődleges célom, hogy egyedi és új tartalommal járuljon hozzá a beküldött honlap a gyűjteményemhez!

Mit értek ez alatt?
- ne küldj be olyan honlapot, ami nem kapcsolódik szorosan a megjelölt dobozhoz,
- ne küldj be olyan honlapot, ami nagy átfedésben van egy már szereplő linkkel vagy linkekkel,
- ne küldj be olyan honlapot, ami tartalom nélküli vagy félkész.


Sajnos sok linkajánló reklámkatalógusként (vagy szaknévsorként) tekint a linkgyűjteményekre, melyeknek a fő célja az ajánlók termékeinek vagy szolgáltatásaiknak a népszerűsítése. Valóban léteznek olyan katalógusok, melyekben minden beküldött cég elhelyezésre kerül, ráadásul elég nagy számban. Azonban - ahogyan a neve is mutatja - az unnepek.tlap.hu oldal nem ezek listájába tartozik, tehát nem céges linkgyűjtemény! Bár az ünnepekhez hozzá tartoznak az ajándékok, illetve a jeles napokhoz kötődő egyéb termékek és szolgáltatások is, ugyanakkor az ilyen jellegű honlapok száma csak kis mennyiségben indokolt a témám szemszögéből nézve, hiszen az ünnepek elsősorban nem az üzletről szólnak!
A fentiek miatt, és a nagy számú céges linkajánlásra való tekintettel sajnos kénytelen vagyok erősen korlátozni az üzleti jellegű honlapok számát ebben a témában. Úgy gondolom, hogy gyűjteményben már elég jól le van fedve az üzleti rész, tehát azok a termékek és szolgáltatások már szerepelnek benne, melyeket a látogatók gyakran keresnek, vagyis szorosan kötődnek az ünnepekhez. Alapértelmezés alapján ezért minden céges linkajánlás elutasításra kerül! Kivételes esetekben, amennyiben nagyon elnyeri egy vállalkozás oldala a tetszésemet, elhelyezhetem azt, de szeretném hangsúlyozni, hogy ez kivétel, és nem szabály!
Ha minden cég elhelyezésre kerülne a témában, amit beküldenek, akkor egyfelől nagy lenne az átfedés a honlapok között (tíz, vagy száz helyen értékesítenék ugyanazt az árut vagy hasonló termékeket), másfelől olyan linkekkel tömném tele a gyűjteményt, ami nem az ünnepek lényege. Lehet, hogy szigorúnak vagy igazságtalannak tűnik az álláspontom, de az ünnepek nem a termékek és szolgáltatások vásárlásáról, hanem a családról és a szeretetről szólnak!


Egyéb szempontjaim az ajánlás elbírálásakor:
Kérlek arra, hogy ne küldj be ideiglenes tartalommal bíró weblapot, azaz olyan honlapot, ami csak egy adott időpontban megrendezésre kerülő rendezvényt vagy ünnepséget népszerűsít.

Kérlek arra is, hogy a javasolt honlapot kellő részletességgel mutasd be. Az ismertetőt ne tömd tele kulcsszavakkal, hanem kerek egész mondatokban ismertesd a javasolt oldalt. Ha ez nincs megfelelően kitöltve (vagy megpróbálod kijátszani a 300 karakteres követelményt), akkor is elutasíthatom a linket, ha az megfelelően kapcsolódik a gyűjteményemhez.

Bízom abban, hogy ajánlásodat az itt írt szempontjaim maximális figyelembe vételével állítod össze, és egy értékes linkkel gyarapítod a gyűjteményem.
Előre is köszönöm az együttműködésed.
*
URL-cím
info
*
Doboz
info
*
Link név
info
*
Link felhő
info
*
Ismertető
1200 karaktert írhatsz még
legalább 500 karakter
info
 
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
info
*
Neved
info
*
Email címed
info
 
Egyéb üzenet, kérés
500 karaktert írhatsz még
info
Küldés

Küldj be cikket a Ünnepek - nemzetközi és vallási ünnepek magazinba

Népszerűsítsd tevékenységed, írj cikket, tanulmányt, küldj hírt a Tuti Magazinba, melyet képek és videók hozzáadásával is színesíthetsz!