Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Simultan Magyarország szerkesztő - az általa szerkesztett tlap.hu oldalak
részletek »
Visszajelzések

Simultan Magyarország - szerkesztett tlap.hu oldalak

Mottó
Monológ
Bemutatkozás
A SimultanOnline csoport a tutilapok.hu linkek gyűjteményéből álló oldalait azzal a céllal hozta létre, hogy látogatói és az interneten szörfözők egy egyszerű és átlátható rendszerben tudjanak az őket érdeklő weblapok témái között keresni, kutatni.

Tehát, a TutiLapok.hu egy-egy témát részletesen feldolgozó linkek gyűjteményéből álló oldalakból tevődik össze. A szigorú felkerülési kritériumoknak köszönhetően kevesebb, de minőségi linkek gyűjteményére törekszik a tutilapok.hu. Az oldalak karbantartását a szerkesztők látják el partneri együttműködésben, akiknek feladata, hogy rendszeresen (bizonyos időközönként) belépjenek adminisztrációs felületükre és a beérkezett linkajánlásokat elbírálják, elolvassák az oldalukkal kapcsolatos hibajelentéseket, töröljék az inaktívvá vált linkeket, ezzel érve el azt, hogy a tlap.hu oldalak minőségi, jól értelmezhető releváns linkeket tartalmazzanak. Így a szerkesztők munkájával, elhivatottságával, az álltaluk rendszeresen frissített linkek gyűjteményével érhető el az, hogy a látogatók a világhálón gyorsan és rutinosan tájékozódhassanak.

A weboldal tulajdonosok (ajánlók) részletesen, leírással is bemutathatják az oldalaikat, ajánlhatják azokat, mivel a tlap.hu oldalakon nem csak a linkek között lehet válogatni, hanem azok képpel illusztrált szöveges leírásaiban is. Továbbá, plusz szolgáltatásokat is igénybe vehetünk az oldalon, blogot írhatunk, online titkárnőt igényelhetünk, fotóalbumba képeket tölthetünk, tárolhatunk, online játékokkal játszhatunk, és még sorolhatnánk a jobbnál jobb közösségi szolgáltatásokat.


Összegezve
Ebben az új stílusú gyűjteményben, szakítva az idejétmúlt hagyományokkal a szerkesztő és látogató egyaránt építheti fel a leghatékonyabb közösséget, ami minden igényt képes lesz kiszolgálni. Mindezek mellett megkönnyíti az interneten való keresésünket, információ éhségünket az adott témával kapcsolatosan, azaz maximálisan segíti tájékozódásunkat. Az oldal az egyszerű keresésen kívül (böngészés a linkek között) teljesen igazodik a kor új követelményeihez, összetettségével, egyszerű kezelhetőségével, átláthatóságával, letisztultságával, rendszeresen frissített linkgyűjteményeivel, további plussz és egyedi szolgáltatásaival egy igazi közösséget alkotó oldallá szeretné kinőni magát, amire mindannyian büszkék lehetünk.


SimultanOnlie Magyarország, 2008 - 2009