Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Nagy Gábor szerkesztő - az általa szerkesztett tlap.hu oldalak
részletek »
Visszajelzések

Nagy Gábor - szerkesztett tlap.hu oldalak

Mottó
Vannak akik kifogásokat keresnek, vannak akik pénzt! Melyik csoportba tartozol?
Monológ
Az egészség és bőség nem szerencse, hanem gondolkodás kérdése!

"Futótűzként terjed a hír az erdő állatai között, hogy a legerősebb állat, a medve összeállította a halállistáját. Összetalálkozik a medvével a róka, aki rögtön meg is kérdezi a medvét. - Te medve, én is rajta vagyok azon a halállistán? A medve megnézi a listát, és válaszol. - Igen, rajta vagy! Gyorsan elbúcsúzik a róka a családjától, és a medve agyoncsapja.
Ezután összetalálkozik a farkassal. Az is megkérdezi, hogy rajta van-e a halállistán. Rajta van, elbúcsúzik a családjától, a medve pedig agyoncsapja.
Ezután találkozik a medve a nyuszikával. A nyuszika is megkérdezi. - Te medve, én is rajta vagyok a halállistádon? - Igen, rajta vagy! - mondja a medve. - Te medve, és nem lehetne ezen változtatni? - kérdezi a nyuszika. - Dehogynem! - feleli a medve, és azzal kitörli a nyuszikát a halállistáról."
Belegondolva, igazából nap mint nap ez történik velünk. Elég csak bekapcsolni a TV-t, meghallgatni a szomszéd panaszkodását, elolvasni az újságokat, s máris ott állsz a ”medve” előtt! A kérdés csak az, hogy a rossz hírek Téged mire ösztönöznek? Arra hogy feladj minden reményt és megadd magad a nyomásnak, vagy arra hogy merj szembeszállni velük.
Én eldöntöttem, hogy nem fogadom el a betegséget, a szegénységet, a csődöt, a nélkülözést, a vereséget hanem megkeresem a lehetőségeket melyekkel itthonról a lakásunkból is jövedelemhez juthatunk és ezt a lehetőséget minnél több embernek megmutathatjuk!
Bemutatkozás
Nagy Gábor vagyok.

Mit is írhatok "én történetem" alatt?
Talán azt, hogy szeretném ha lenne történetem. Szeretném ha gyermekeim, unokáim vagy talán még többen is úgy emlékeznének majd vissza rám, hogy Ő volt a családunkban az az ember akire büszkék vagyunk, mert olyan döntéseket hozott, és olyan dolgokat tett melyeknek köszönhetően sokuk megélhetését, boldogulását elősegítette.
Mert története kiknek van? Kikre emlékezünk évszázadok után is? Kikre vagyunk büszkék? Akik hittek valamiben, abban kitartottak, azt végigcsinálták és nagy dolgokat hoztak létre! Gondolok itt azokra a vállalkozó szellemű emberekre akik egy kis garázsból, laborból vagy műhelyből ma már milliárdos vállalkozásokat hoztak létre! Akik tudtak a hitetlenséggel, ellenszéllel, szkeptikus és negatív emberekkel szembe menni és megvalósítani álmaikat , kitűzött céljaikat. Nos én ilyen történetet szeretnék, mert amit idáig az élet hozott, az olyan, mint sok milliárd emberé, talán olyan mint a Tiéd is Kedves Olvasó. Munka, fáradtság, alkalmazotti lét, vagy vállalkozói küszködés a túlélésért.
Amit a DXN üzlet adhat nekünk az egy lehetőség arra, hogy kockázatok nélkül, minimális befektetéssel, egy olyan online vállalkozást indíthassunk és üzemeltethessünk aminek nincsenek korlátai a jövedelem területén!
Mindez arra az időszakra emlékeztet, amikor 20 évvel ezelőtt még a rendszerváltás utáni „mindent szabad” időszakban, megízleltem a kereskedés ízét.
Állattenyésztő üzemmérnökként laboratóriumi munkával nem túl sokat kerestem. Annak idején egy barátom nyakkendőket készített, és mi megpróbáltuk azokat eladni. Nagyok voltak a szükségek ahogy sorban jöttek a gyerekek, így nem nagyon törődtünk a kényelmi zónánkkal! Akkoriban nagyon divatos volt az utcai árusítás, így fogtuk a babakocsit a gyerekkel, ráraktunk egy doboz nyakkendőt és a Deák térnél a Metro kijáratnál mi is „kibéreltünk egy helyet”. Ciki volt? Lehet! Voltak nehéz pillanataink? Igen például mikor a konkurencia megfenyegetett, hogy felgyújtja a babakocsit. Nehéz volt felvállalni?
Hát nem egy jól fizető irodai állás volt amivel büszkélkedik az ember! De pénzt hozott mert kedvesek voltunk az emberek előtt. Volt egy célunk, kaptunk hozzá egy lehetőséget és mi kihasználtuk, nem törődve mások véleményével!
Úgy gondolom, hogy az internet adta lehetőségek ma már mindenki számára megadják az esélyt, hogy kellő tanulással, kitartással és időbefektetéssel bárki felépítsen egy nagy nemzetközi vállalkozást, ha megtalálja az ezt támogató céget és annak kiváló termékeit. A DXN cégben és magyarországi szponzorainkban, akik ezt a holnapszolgáltatást felépítették megfelelő partnerre találtunk. Végre egy termék ami eladja magát, mert finom, s emellett egészséges! Végre egy MLM, ahol nem kell annyit görcsölni, befektetni az eredményekért, s végre egy képzési rendszer, egy szponzorvonal, ahol a szakértelem, a hozzáértés a profizmus az előre vivő motiváció. Ez mindenki számára másolható! Az én történetem elkezdödött, a tiéd mikor fog? Segíthetek?