Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Veres Zoltán (ARTidas) szerkesztő - az általa szerkesztett tlap.hu oldalak
részletek »
Visszajelzések

Veres Zoltán (ARTidas) - szerkesztett tlap.hu oldalak

Szerkesztő adatai
Név - Veres Zoltán (ARTidas)

Szerkesztő - 2010.10.27. óta
Szerkesztő által szerkesztett oldalak
Mottó
-Criminals were made, not born...
-Dugóhúzóba került repülőgépen nincsenek ateisták.
-Az emberek sosem nőnek fel, csak megtanulnak viselkedni nyilvános helyeken.
Monológ
Az ember csakis kijelölt célokkal haladhat előre. Sok embernek meg is van ezen célja, de elkövetnek egy nagy pszichológiai hibát. Az ember gyakran feladja a küzdelmet, ha azt érzi, hogy értelmetlen tovább küzdeni a célért. Ez a hiba szinte minden emberben megtalálható egy bizonyos mértékig. Sokan nagyon becsületesen meghatározzák magukban a célt, hogy: "Én most alapítok egy sikeres céget és pár év múlva Hawaiin fogok pina koládát szürcsölgetni a feleségemmel és fűszoknyás felszolgálók gyűrűjében". Ezt mind szép és jó, de túl távoli. Sokszor jön egy APEH felszólítás, végelszámolás, eljárás kezdeményezés és ez az álom szépen lassan széthullik és átalakul mindennapi szenvedésbe és küzdelembe az életben maradásért.

Én kis célokat állítok fel magamban és teljesítem is :) elérni napi 100 látogatót. Aztán 150 -et. Aztán felkerülni linkgyűjtemény szóra a keresőmotorok (Google) találati listáinak első 10 helyére. Aztán top 5, top 3 és boldogsággal tölt el, ha sikerül teljesítem egy célt. Több energiát ad a következőhöz és nem vesztem el a motiváltságot és céljaimat. Szeretnék megélni a semmittevésből, de akkor elunnám az életet. A kis teljesíthető célokkal pedig életkedvet merítek a nagyobbhoz. Aztán pedig világuralom pár száz (ezer - millió) cél után.
Bemutatkozás
Veres Zoltán vagyok. Az internet világában, fórumokon és blogokon artidas néven váltam ismertté.

Főállásban web fejlesztő és marketinges vagyok egy pénzügyi cégnél. Néha még előadásokat is tartok informatikából kezdő embereknek, hogy felzárkózhassanak a munkahelyem által rendezett tanfolyamokon.

Tanulmányokat folytatok annak érdekében, hogy doktori címet szerezzek informatikából és számítógép tudományból (sajnos keresőoptimalizálásból még nincs ilyen lehetőség :) ).

Szeretek szocializálódni és sokan mondják, hogy tudok beszélni ha akarok.

Kedvenc hobbijaim közé tartozik a honlapok készítése, linkgyűjtemény üzemeltetése és seozása, sátrazás és kirándulás. Emellett van még egy hobbi munkahelyem is egy marketing cégnél, mely műanyag reklámokkal foglalkozik. Sokat közülük héliummal is fel lehet fújni... aztán meg szívni belőle :) leeresztéskor. 5 éve egyfolytában Szigetre is kijárunk különböző cégeknek rendezvényt szervezni ezen marketing eszközökkel. Azt mondtam, hogy még fizetnek is az egész buliért, hogy ingyen kinn vagyunk egész héten? Ezek mellett csak hab a tortán az, hogy több rendezvényre is VIP ként bemászkálunk azzal a kifogással, hogy mi vagyunk a marketingesei a házigazda cégnek.

Ha valaki pedig a szakmai önéletrajzomra kíváncsi, megtekintheti az artidas.hu weboldalon. (hadd ne másoljam be ide egy az egyben a sablont)

Ha valakit érdekelne rólam még valami csak kérdezzen nyugodtan.

Cheers,